Welkom bij Hoffman Interieur

Hoffman Interieur is opgericht door Martijn Hoffman en is een eigentijdse meubelmakerij gevestigd in Purmerend. Zijn passie is het ontwerpen en maken van mooie en creatieve meubels, met oog voor detail. Hoffman Interieur werkt met zowel hout als staal. Onze werkplaats op bedrijventerrein de Koog in Purmerend is ingericht met de nieuwste machines en gereedschap voor houtbewerking en op bedrijventerrein Oosthuizerweg in Edam vinden alle las en staalbewerkingen plaats.
Wat kunnen we voor u betekenen? Na het maken van een afspraak op locatie of in de werkplaats, bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Op locatie kunnen we ook direct maten opnemen, kleuren bepalen en de context van het meubel met zijn omgeving bespreken. Aan de hand van uw ideeën gaan we aan de slag met het maken van een ontwerptekening, het bepalen van alle materialen en het opstellen van een vrijblijvende offerte.
Indien u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met ons voorstel, gaat uw project in onze werkplaats in productie. Wij houden u graag betrokken bij het proces. Dit gebeurt door het maken van foto's en op vaste tijden bespreken van de vorderingen. Tussentijdse aanpassingen zijn dus altijd mogelijk. Uiteraard bent u van harte welkom in de werkplaats om een kijkje te komen nemen. Dit bevorderd de communicatie en het plezier in de creatie. Zodra het meubel naar wens is, bezorgen en plaatsen het bij u aan huis. Wij houden van korte lijnen en afspraak is afspraak. U ben van harte welkom om al uw ideeën te bespreken.